Get Adobe Flash player

Service

Naast zorg bieden wij het volledige pakket aan serviceverlening. Dat begint bij goede maaltijden. ’s Morgens krijgen de cliënten een broodmaaltijd in hun appartement of in het restaurant. ’s Middags en ’s avonds wordt het diner geserveerd in het restaurant. Om een huiselijke sfeer te bevorderen worden de maaltijden bij voorkeur gezamenlijk genoten. Onze kok houdt rekening met de individuele wensen van onze cliënten en bereid dagelijks verse maaltijden. Er kan in principe aan elke dieetwens worden voldaan. Gedurende de dag verzorgen wij de cliënten met koffie, thee, vers fruit, vruchtensap of een andere gewenste consumptie.
 
Overdag worden aan onze cliënten diverse individuele of groepsgerichte activiteiten aangeboden. Dat kan een bordspel zijn, een wandeling of een andere fysiek licht inspannende activiteit. Natuurlijk kunnen cliënten ook rustig wat lezen of televisie kijken. Ook organiseren wij met regelmaat culturele activiteiten zoals een huisconcert of een uitstapje.
 
Wat de dienstverlening van meer praktische aard betreft: wij wassen, drogen en strijken kleding en linnengoed voor onze cliënten. Daarnaast regelen wij de kapper, pedicure en andere verzorging aan huis, in onze beautysalon in het souterrain.