Get Adobe Flash player

Wonen

Het wooncomplex bevat zes woonunits van 250 vierkante meter. Per woonunit is ruimte voor vijf cliënten. Elke cliënt beschikt over een eigen eenpersoonskamer en samen delen zij een zeer ruime eetkamer met serre en woonkamer met serre. Per woonunit zijn er 2 aangepaste badkamers met aparte douche, ligbad, toilet en wastafel.
 
Cliënten kunnen hun eigen kamer gedeeltelijk inrichten. Ook in de gezamenlijke woonruimtes kunnen zij in overleg met ons een aantal herinneringen aan thuis plaatsen, zoals een stoel, een klok of een schilderij. In de slaapkamers is standaard aanwezig: een hoog-laagbed met anti decubitusmatras, een nachtkastje, een kledingkast en in de meeste slaapkamers een wastafel met wastafelmeubel.
 
Het hele wooncomplex is toegankelijk voor rolstoelen en voorzien van een lift. Alle cliënten zijn aangesloten op een centraal zorgalarmeringssysteem, zodat zij 24 uur per dag een beroep kunnen doen op professionele zorg.
 
Op de bovenste verdieping is het restaurant en de lounge gevestigd. In het restaurant krijgen cliënten hun maaltijden geserveerd. In de lounge, of bij mooi weer op het dakterras, kunnen de cliënten ontspannen genieten van een drankje en een versnapering onder het genot van (live) muziek. Vanaf deze verdieping heeft men een prachtig uitzicht over het bosrijke gebied rondom landgoed Zonnestraal.