top of page

WIE ZIJN WIJ

wiezijnwijcareresidencezonnestraal_edite

Care Residence Zonnestraal heeft in januari 2010 haar deuren geopend. Care Residence Zonnestraal is een familiebedrijf, voortgekomen uit Stichting Reactiveringscentrum ’t Gooi, tevens in Hilversum gelegen en in 1997 opgericht door Mieke en Frans Tielen. De reden om een eigen organisatie op te zetten kwam voort uit de gedachte dat zorg aan ouderen ook op een andere wijze georganiseerd kon worden. Samen met een betrokken team van deskundige medewerkers wordt er dagelijks gestreefd naar optimale zorg voor de cliënten.

 

Care Residence Zonnestraal werkt met een vast team van 45 medewerkers, bestaande uit (gespecialiseerde) verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en activiteitenbegeleiders. Daarnaast werken wij met gastvrouwen/heren, facilitaire medewerkers en enkele betrokken vrijwilligers. Verder werken wij nauw samen met de verschillende (externe) disciplines die bij de zorg- en dienstverlening zijn betrokken.

Care Residence Zonnestraal is aangesloten bij Coöperatie Boer & Zorg (CBZ). De coöperatie sluit contracten af met gemeenten én met Zorgkantoren zodat de leden van CBZ alle gewenste vormen van zorg kunnen bieden aan hun cliënten. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de coöperatie

Over ons: About Us

MISSIE

Het faciliteren van een veilige omgeving voor kwetsbare ouderen, waarbij de zorg- en dienstverlening optimaal is afgestemd op de wensen, behoeften en mogelijkheden van de cliënt.

VISIE

Wij verlenen zorg die is afgestemd op de cliënt en dat doen wij vakbekwaam en betrokken. We richten ons op de toegevoegde waarde voor onze cliënten. Vragen en behoeften van de cliënt zijn leidend voor een passend zorgaanbod en geïntegreerd in één plan. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Medewerkers en ketenpartners zijn voldoende gefaciliteerd om cliëntgericht te kunnen werken.

KERNWAARDEN

  • Deskundig

  • Betrokken

  • Betrouwbaar

Over ons: Amenities
bottom of page