WONEN

(Tijdelijk verblijf vindt u hier)

Eetkamer%20CRZ_edited.jpg

Care Residence Zonnestraal bestaat uit zes woonunits. Per woonunit is ruimte voor vijf bewoners. Elke bewoner beschikt over een eigen eenpersoonskamer en samen delen de bewoners een zeer ruime eetkamer met serre en woonkamer met serre. Per woonunit zijn er twee aangepaste badkamers met aparte douche, ligbad, toilet en wastafels.

 

Bewoners kunnen hun eigen kamer gedeeltelijk inrichten. Ook in de gezamenlijke woonruimtes kunnen zij in overleg een aantal herinneringen aan thuis plaatsen, zoals bijvoorbeeld een stoel, een klok of een schilderij. In de kamers is standaard aanwezig: een hoog-laagbed met anti decubitusmatras, een nachtkastje, een kledingkast en in de meeste kamers een wastafel met wastafelmeubel. 

 

Het hele complex is toegankelijk voor rolstoelen en voorzien van een lift. Bewoners hebben toegang tot een centraal alarmsysteem, zodat er in geval van een hulpvraag en in het geval van nood/calamiteiten onmiddellijk hulp geboden kan worden.

Op de bovenste verdieping is het restaurant en de lounge gevestigd. In het restaurant krijgen bewoners hun maaltijden geserveerd. In de lounge, of bij mooi weer op het dakterras, kunnen de bewoners ontspannen genieten van een drankje en een versnapering onder het genot van (live) muziek. Vanaf deze verdieping heeft men een mooi uitzicht op de bosrijke omgeving rondom Care Residence Zonnestraal.

 

SFEER IMPRESSIE

Barbecue
Barbecue
Barbecue
Barbecue
Schilderen
Schilderen
Diner
Diner
Borrelen
Borrelen
Restaurant
Restaurant
DSC_0183%20%5B1600x1200%5D_edited.jpg
Woonkamer
DSC_0164%20%5B1600x1200%5D_edited.jpg
Woonkamer
DSC_0141%20%5B1600x1200%5D_edited.jpg
Restaurant
20190626_192411.jpg
Terras
Entree
Entree
Chef
Chef
Slaapkamer
Slaapkamer
Verpleegster
Verpleegster
Kunstgallerij
Kunstgallerij
Slaapkamer
Slaapkamer
Hal
Hal
Slaapkamer
Slaapkamer