top of page

ONZE SERVICES

MAALTIJDEN

Naast zorg bieden wij het volledige pakket aan serviceverlening. Dat begint bij goede maaltijden. ’s Morgens krijgen de bewoners een ontbijt aangeboden in hun appartement of in het restaurant. ’s Middags krijgen de bewoners een lunch en ’s avonds wordt het warme diner geserveerd in het restaurant. Om een huiselijke sfeer te bevorderen worden de maaltijden bij voorkeur gezamenlijk genoten. Onze kok houdt rekening met de individuele wensen van onze cliënten. Er kan in principe aan elke dieetwens worden voldaan. Gedurende de dag verzorgen wij de bewoners met koffie, thee, vruchtensap, vers fruit of een andere gewenste consumptie.

etenlunchcrz
schilderencrz_edited_edited.jpg

ACTIVITEITEN

Dagelijks bieden wij diverse individuele of groepsgerichte activiteiten aan. Dat kan een bordspel zijn, een wandeling of een andere fysiek licht inspannende activiteit. Natuurlijk kunnen cliënten ook rustig wat lezen of televisie kijken. Ook organiseren wij met regelmaat culturele activiteiten zoals een huiskamerconcert of een uitstapje naar bijvoorbeeld een voorstelling, museum of boottocht.

PRAKTISCHE SERVICES

Wat de dienstverlening van meer praktische aard betreft: wij wassen, drogen en strijken kleding en linnengoed voor onze cliënten. Daarnaast kunnen wij de kapper, pedicure en andere verzorging aan huis voor uw verzorgen, in onze beautysalon in het souterrain

IMG_8280_edited_edited.jpg
Services: Our Services
bottom of page