top of page

FINANCIËN

Care Residence Zonnestraal biedt een compleet pakket aan dat bestaat uit wonen, service en zorg. Daarbij hanteren wij een scheiding van kosten voor wonen (huur- en servicekosten) en zorgkosten.

ZORGKOSTEN

Indien u beschikt over een indicatie vanuit het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) worden de zorgkosten vergoed vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) in de vorm van een volledig pakket thuis (VPT). Mocht u nog niet beschikken over een indicatie, dan kunnen wij u ondersteunen bij de aanvraag hiervan. Voor de levering van geïndiceerde WLZ zorg is een inkomensafhankelijke eigen bijdrage verschuldigd aan het CAK. Dit betreft de lage eigen bijdrage. U kunt de eigen bijdrage hier berekenen op de website van het CAK. Tijdens het berekenen doorloopt u de volgende stappen:

1. Kies voor Hulp of zorg thuis

2. Kies voor Volledig pakket thuis

3. Persoonsgegevens invullen

4. Financiële gegevens invullen.

HUUR- EN SERVICEKOSTEN

De huur- en servicekosten komen voor uw eigen rekening. De huur- en servicekosten zijn afhankelijk van de grootte van uw kamer. Huur- en servicekosten bestaan o.a. uit: huur, gas, water, elektra, maaltijdvoorziening, schoonmaak (algemene) ruimtes, onderhoud, glasbewassing, (tuin)onderhoud, inbraakbeveiliging, persoonlijk alarmeringssysteem, wasservice, wifi, gemeenschappelijke kranten en tijdschriften, postbezorging en diverse activiteiten.

 

Prijzen per 01-07-2023 tot en met 30-06-2024:

Kamer type 1: Huur + servicekosten: €  109,-  per dag 

Kamer type 2: Huur + servicekosten: € 119,- per dag

Kamer type 3: Huur + servicekosten: € 129,- per dag 

Kamer type 4: Huur + servicekosten: € 189,- per dag

 

Eventueel gebruik van de kapper en/of pedicure vallen niet onder de servicekosten en worden apart in rekening gebracht.

Financiën: List

TIJDELIJK VERBLIJF

Indien u kiest voor tijdelijk verblijf en u beschikt over een WLZ-indicatie, kunt u de zorgkosten en (een deel van) de verblijfskosten vergoed krijgen. Indien u niet beschikt over een WLZ-indicatie, verschilt het per zorgverzekeraar of u (een deel) van de zorg- en verblijfskosten vergoed krijgt. U kunt het beste contact met ons opnemen om uw situatie met ons te bespreken.

Financiën: Files
bottom of page